Boom

'true') )?>°N 'true') )?>°E 'true') )){ case 'N':$orientation=0;break; case 'NNW':$orientation=338;break; case 'NW':$orientation=315;break; case 'WNW':$orientation=293;break; case 'W':$orientation=270;break; case 'WSW':$orientation=248;break; case 'SW':$orientation=225;break; case 'SSW':$orientation=202;break; case 'S':$orientation=180;break; case 'SSE':$orientation=157;break; case 'SE':$orientation=135;break; case 'ESE':$orientation=112;break; case 'E':$orientation=90;break; case 'ENE':$orientation=67;break; case 'NE':$orientation=45;break; case 'NNE':$orientation=23;break; default:$orientation=0; } ?>

'true') )?> ( 'true') )?>°- 'true') )?>°)
Hang Gliding / Paragliding
Vols thermodynamiques (site classique)
'true') ));?> - 'true') )); ?>
'true') )?> m
'true') )?> m

Algemeen

Deze leshelling wordt beschikbaar gesteld door het Provinciaal recreatiedomein De Schorre middels een concessie aan de BVVF.

Ze is beschikbaar het hele jaar door voor BVVF-leden, behoudens tijdens grote manifestaties en de voorbereiding en afbraak van deze manifestaties. De meest bekende is Tomorrowland die de leshelling vrijwel heel juli onbruikbaar maakt. Voor de rest zijn het aantal evenementen dat het gebruik van de leshelling impacteert, beperkt.

U kan de beschikbaarheid van de leshelling online bekijken via de webcam: http://remote.dncs.be/deschorre/

Uiteraard is een B.A.-verzekering voor de beoefende sport noodzakelijk, leerlingen van erkende BVVF-scholen hebben voorrang. Buitenlandse scholen moeten een schriftelijke aanvraag richten aan de BVVF om er te mogen lesgeven.

Reglement

'true') )) ?>

Luchtruim

'true') )) ?>

'true') )) ?>

'true') )) ?>

'true')) ) ?>