Andenne gesloten

Ten gevolge van een nieuw incident met paarden tijdens landingen, vraagt de Politie van Andenne om niet meer te vliegen op de « vliegplaats » van Andenne.

De BVVF en zijn afgevaardigde Dominique Wanson (en andere goede zielen) hebben geprobeerd een officieel landingsterrein te bekomen maar vooralsnog zonder succes, in de meerderheid van de terreinen staan paarden en er is niet zo lang geleden reeds een paard geweest dat uit paniek in de prikkeldraad gelopen is.

We laten de moed niet zakken, maar zonder een officiële landingsplaats met een aanvlucht waarbij men niet laag over of dicht bij de paarden komt, zal de gemeente ons niet langer helpen om een start te bekomen (de onderhandelingen waren op goede weg, dus nogmaals dank aan de onverantwoordelijke parapentisten die verkozen te landen in een wei vlakbij de paarden en deze te verschrikken, terwijl er andere mogelijkheden zijn om te landen…).

Dus als we nog een kleine kans willen hebben dat deze vliegplaats ooit officieel open gaat, moet men er nu niet nog meer problemen  gaan creëren…

CategorieënNiet gecategoriseerd

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.