Belgisch Kampioenschap Vlieg en Ski op 12 en 13 februari

Het weekend van 12 en 13 februari heeft, als het weer het toelaat, de manche van de Vol et Ski challenge FFVL 2022 plaats, dat ook geldt als het Belgisch Kampioenschap Vlieg en Ski. Deze wedstrijd telt ook mee voor de FFVL-ranking.

Dit jaar zouden we een goede Belgische deelname moeten hebben, aangezien drie scholen de week ervoor al ter plaatse zullen zijn voor hun vlieg en skicursus, Fou d’L, Ikarus en Au Fil du Vent.

Om de communicatie te vergemakkelijken, heeft Thierry een Whatsapp-groep gemaakt, vraag hem per e-mail om je uit te nodigen.

Maximaal 60 piloten. Inschrijving: 90 Euro. Inschrijvingen gebeuren per e-mail bij Thierry Moreau: thierrymoreau@aufilduvent.net

Hier is de wedstrijdinfo: inschrijving per e-mail bij thierrymoreau@aufilduvent.net en betaling ter plaatse. De wedstrijd wordt gehouden over 2 dagen, op zaterdag en zondag. De prijs van 90 Euro voor de 2 dagen, deze is zoals gewoonlijk inclusief skiliftpas, de avondmaaltijd, het welkomstdrankje, de prijsuitreiking, een prijs voor elke piloot!

Thierry Moreau.