Inwijding van het terrein op het plateau van Ster te Coo deze zondag 23/10

Wanneer ? 23/10, 13u00

Waar ? Parking startplaatsen van Coo

Na een campagne van 1 maand waarin we rekenden op uw  betrokkenheid en generositeit, finaliseren we de aankoop van het terrein op het plateau van Ster te Coo. De lat van 10000€ werd behaald, wat meer dan 80% van het vooropgestelde doel bedraagt. Felicitaties voor deze opwelling van solidariteit !

Een speciale dankbetuiging aan de clubs die zich gemobiliseerd hebben voor dit project. Of het nu de Pick-Up Club, de Ailes du Levant, het BACC-comité, Aéroloisirs, La Roch Ailes of onlangs nog Airsport is, allen dragen op een belangrijke manier bij aan het duidelijke succes van deze campagne.

Wij wensen u eveneens allen hartelijk te danken door u dit nieuw terrein te laten ontdekken, dat de federatie zonder uw hulp niet had kunnen aankopen.

Programma van de feestelijkheden op zondag 23 oktober

13u00 – Samenkomst op de parkings van de startplaatsen van Coo voor de verwelkoming op het nieuwe terrein. Speech van de federatie en van de vliegplaatsverantwoordelijken. De vriendschapsdronk wordt aangeboden !

Opgelet: dank om het zo te organiseren dat u autodelend naar de Parking boven rijdt, om zo opstoppingen in het dorp te vermijden, maar ook om héél traag te rijden in de zones met huizen (10 km/u bij het bereiken van de parking).

14u00 – Lottrekking van de percelen. Opschrijven van nummer en invullen van een kaart.

14u30 tot 15u00 – Op elk perceel zal er een met helium gevulde ballon zijn. Iedereen zal er zijn inschrijvingskaart aan vast maken voordat de ballonnen gelost zullen worden. Diegene van wie men de kaart terug zal sturen en die het verst is geweest zal een verassing ontvangen.

15u00 – Visite van de zuid/west –vliegplaatsen en vluchten indien het weer het toelaat.

 

De campagne van de oproep om bij te dragen eindigt deze donderdag 21 oktober om middernacht, u kan dus nog steeds uw schenkingen doen op de rekening van de federatie: BE 41 3100 9022 1810 met vermelding « voor terrein te COO » en uw naam.