Toplandingen op de Corimont

Sinds het begin hebben we de gewoonte om te landen bovenaan de Corimont, in één van de weiden die langs de toegangsweg liggen. Dar gebeurde met de zwijgende toestemming van de landbouwers, die er zich tot vandaag nooit over beklaagd hebben – behalve dat ze het “spijtig vonden” dat er blijkbaar waren die over de afsluitingen klauterden in plaats van even om te lopen via de afsluiting.

Jammer genoeg voor ons zullen deze twee weiden dit jaar verbouwd worden. Toeval of gevolg van sommige gedragingen ? Ik weet het niet.

Hoe dan ook is het vanaf nu verboden om er te landen (dank u om niet te proberen te landen op het kleine strookje gras dat overblijft, de minste windstoot kan u in de gewassen doen belanden).

Anderzijds herinner ik u er aan dat toplandingen op de start nog steeds toegelaten zijn (met respect voor de mensen en het materiaal dat er zich bevindt), een aanvliegzone werd hiervoor zelfs vrijgemaakt.

Dank voor uw medewerking om deze regels na te leven, en om bij te dragen aan het doen respecteren ervan bij diegenen die geen kennis genomen hebben van dit bericht !

Pierre-Eric Leclercq

CategorieënNiet gecategoriseerd

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.