Vliegplaatsen Opaalkust: toegangsbadge

Een nieuwe overeenkomst werd afgesloten voor de beoefening van parapente voor de site van de Caps op de Opaalkust (La Crèche, le Cran aux Œufs, le Blanc-Nez).

Deze overeenkomst is het resultaat van het lange werk van het team van Paral’Aile 62 met de plaatselijke besturen (Eden 62, Conseil Général du Pas-de-Calais, Conservatoire du Littoral…) en de vogeldeskundigen.

De toegang tot deze vliegplaatsen is vanaf nu gereglementeerd en enkel toegestaan voor de houders van een badge. Deze badge moet getoond kunnen worden aan de leden van de club die deze vliegplaatsen beheert en/of aan de gemachtigde opzichters die moeten toezien op de betreffende natuurgebieden.

Om een badge op naam te krijgen, moet men zich (gratis) inschrijven bij de club Paral’Aile 62 en een aanvraag invullen en terugsturen (u kan deze downloaden op de website http://vol.libre.free.fr/b1creche.htm ) samen met een verzekeringsbewijs (burgerlijke aansprakelijkheid) naar paralaile62@gmail.com .

Aanvragen zijn enkel mogelijk per e-mail, er zal niets per post verstuurd worden. Onvolledige aanvragen zullen niet behandeld worden.

(Een scan van de BVVF-lidkaart, die uit het hoesje gehaald wed en opengeplooid werd om zo de twee kantene rvan te copiëren, wordt aanvaard – Nota van de BVVF).

Deze badge is geen definitieve en kan door de disciplinaire commissie ingetrokken worden bij niet-naleving van de vliegplaatsreglementen. De club zal controles doen en zal de gemachtigde opzichters (Eden 62, Conservatoire du Littoral) oproepen indien er problemen zijn.

Het overleven van onze vliegplaatsen is de zaak van allen en we danken u om deze reglementen na te leven zodat we ALLEN kunnen blijven vliegen op onze mooie vliegplaatsen van de Opaalkust.

Goede vlucht en tot binnenkort op onze vliegplaatsen !

De club Paral’ailes 62

CategorieënNiet gecategoriseerd

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.