Schoonmaakdagen voor landingen na overstromingen

Beste leden, het is niet nodig u te herinneren aan de tragische gebeurtenissen van de afgelopen week. Misschien lijken de voorstellen van hulp hierna, in vergelijking met andere situaties, zinloos, maar dat zijn ze niet. Inderdaad, onze sitebeheerders hebben contact opgenomen met de eigenaars / huurders van de percelen die we als landing gebruiken, laatstgenoemde zijn ook slachtoffer van de elementen en zij boden hen de hulp van FBVL-leden aan om de percelen op te ruimen. Deze voorstellen werden zeer goed ontvangen en zo zijn er al twee initiatieven gestart. Eén in Rochefort en één in Coo (waarschijnlijk zullen er in La Roche-Marcourt ook wel enkele zijn). U vindt hierna de voorstellen van RDV om een ​​helpende hand te bieden, indien u enkele uren beschikbaar heeft.


Voor de Rochefort-site: oproep tot beschikbare vrijwilligers om donderdag 22/07 om 09:00 uur op de landing.

Neem een goed paar werkhandschoenen mee. Een of twee kettingzagen zou welkom zijn. Evenals je energie en je goede humeur.


Voor de Coo-site: Bel voor afspraak aanstaande vrijdag 23/07 om 10:00 aan de ingang van de Plopsa-parking in Coo. Neem indien mogelijk een hooivork of een schop mee. Pascal (de uitbater) zal ons ter plaatse inlichten…

 

Bij voorbaat bedankt