Tijdelijke sluiting La Roche (2 sites)

De club van La Roch’Aile vraagt ons om het volgende bericht door te geven. Hoewel we het jammer vinden dat we onze passie moeten beperken, is het beter om nog een paar weken te wachten dan deze prachtige sites permanent te verliezen.

Hallo allemaal,

In het verlengde van de drukte op de site van Corimont in La Roche afgelopen zondag, en in nauw overleg met de gemeentelijke autoriteiten, hebben wij (de club Laroch’Ailes, beheerder van de site) besloten de Corimont en Maboge te sluiten. Dit met onmiddellijke ingang.

Het gaat hem niet specifiek om de paragliders, alle toeristische activiteiten in de stad La Roche bevinden zich in dezelfde situatie.

Als u van plan bent dit verbod niet na te leven, moet u er rekening mee houden dat 16 politieteams, de cavalerie en een helikopter dit weekend in deze politiezone zullen patrouilleren. Het is dus een heel slecht idee.

Daarna en totdat de lockdown is versoepeld, zal er ongetwijfeld een zeer beperkt gebruik van de site (maximaal 10 personen) ingesteld worden op basis van registratie en met voorrang voor lokale piloten.

Wees geduldig, de situatie verbetert. Gonfleer in uw buurt. Dit zal ongetwijfeld net zo prettig zijn als een glijvluchtje van € 250 (plus de reis) op Corimont of Maboge.

Ik hoop jullie allemaal binnenkort hoog en ver in de lucht te zien.

Groeten,

Voor de Laroch’Ailes-club.
Pascal Lhoas
President.